V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

BAMBOU | podnos na snídani | 50x30 cm | 969090

Kód: 161002
Novinka
Neohodnoceno
425 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pohodové ráno, které můžete strávit v posteli, vám dodá energii na mnoho dní. Zvláště pokud zahrnuje snídani v posteli. Díky snídaňovému podnosu BAMBOU bude její servírování nejen snadné a konzumace velmi pohodlná. Upozorňujeme, že výrobek nezaručuje absenci drobků v lůžkovinách!

Snídaňový podnos BAMBOU je vybaven tvarovanými nožičkami. Díky tomu je jeho používání vleže velmi pohodlné. Je stabilní a zároveň lehký. Bude se hodit pro líná rána nebo k servírování jídla blízké osobě bojující s nachlazením.

Snídaňový podnos BAMBOU má obdélníkový tvar o rozměrech 50x30 cm. Díky svým značným rozměrům umožňuje servírovat plný tác najednou. Je vyroben z bambusové překližky. Má krásnou, světlou barvu přírodního dřeva.

Podnos je vyroben z nebarveného bambusového dřeva, díky čemuž je odolný proti poškrábání a poškození a snadno se čistí. Pro styk s potravinami. Měl by se mýt ručně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Prkénka krájecí a servírovací
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: