V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Čajový louhovač JALO | zlatý klip na čaj | 17x5x3,5 cm | 909874

Kód: 153858
Novinka
Neohodnoceno
145 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lehké a snadno plnitelné - Ruční praní pro zachování původní barvy a lesku - Zlatý čajový louhovač ve formě klipu

Udělejte si svůj rituál vaření čaje ještě výjimečnější a svůj nápoj ještě lahodnější než dosud. Varič HOMLA JALO je dokonalým nástrojem pro každého milovníka čaje. Stačí jej naplnit vaší oblíbenou směsí, ponořit do horké vody na stanovenou dobu a je hotovo. Zbývá se jen pohodlně usadit do měkkého křesla, zapnout si televizní seriál a vychutnávat si lahodnou, aromatickou chuť.

Spařovač JALO je ideální pro přípravu všech druhů sypaného čaje. Dodává se ve formě klipu, takže stačí stisknout jeho rukojeť a ponořit do něj sáček čaje. Spařovač uvolňuje plnou chuť a aroma směsi a lístky do něj vložené se nedostanou do nálevu, takže se pohodlně pijí. Po uplynutí stanovené doby louhování jej můžete snadno vyjmout z šálku a získat tak dokonalou chuť čaje.

Spařovač je vyroben z kovu, což zajišťuje jeho odolnost a neovlivňuje chuť nápojů. Měl by se mýt ručně, díky tomu si déle zachová svou původní barvu a lesk. Měl by se mýt ručně. Nerezová ocel. Výrobek přicházející do styku s potravinami.JALO Klip na vaření čaje zlatý 17x5x3,5 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: