V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Dárková taška | Cyma | auto s vánočním stromkem | 19x23x10 cm | 874302

Kód: 223020
Novinka
Neohodnoceno
29 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Odolná dárková taška - Krásný slavnostní design - Dárková taška zlatý design v autě s vánočním stromečkem malý

Dárková taška CYMKA má krásný slavnostní vzor zobrazující typický vánoční motiv v červených autech s vánočním stromkem a dárky na střeše. Pozadí je zlaté a zdobí ho bílé sněhové vločky a červené hvězdy. Taška je opatřena bordó provázky, které slouží jako ucha. K provázku je připevněna zlatá papírová kartonová krabička s nápisem Happy Christmas, na kterou můžete napsat jméno obdarovaného, aby mohl dárek pod vánočním stromečkem snadno identifikovat pro sebe.

S vánoční dárkovou taškou HOMLA CYMKA si můžete být jisti, že váš dárek potěší obdarovaného ještě dříve, než ho stihne rozbalit. Dárek v krásném balení můžete předat osobně nebo jej umístit pod vánoční stromeček, kde bude vypadat obzvlášť hezky. Taška je 23 cm vysoká, 19 cm široká a 10 cm dlouhá.

Sáček je vyroben ze silného papíru, který zajišťuje trvanlivost a ochranu dárku uvnitř. Dodává se se dvěma provázky, které tvoří rukojeť dárkové tašky, a papírovou krabičkou s podpisem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční pytlíky a dárkové tašky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: