V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Dárková taška | CYMKA | auto s vánočním stromečkem | 14x27x33 | 874319

Kód: 223027
Novinka
Neohodnoceno
35 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velká zlatá dárková taška se vzorem auta a vánočního stromečku - Odolná dárková taška - Krásný, slavnostní vzor

Dárková taška CYMKA má krásný, vánoční vzor zobrazující červená auta s vánočními stromky a dárky na střeše. Pozadí je zlaté a zdobené sněhovými vločkami. Taška je opatřena bordó šňůrkami, které slouží jako ucha. Provázek je dodáván s papírovou krabičkou s nápisem Veselé Vánoce, na kterou můžete napsat jméno obdarovaného, ​​aby si dárek pod vánočním stromečkem snadno identifikoval.

Díky vánoční dárkové tašce CYMKA si můžete být jisti, že váš dárek bude vypadat krásně a obdarovaného potěší ještě dříve, než ho stihne rozbalit. Dárek v krásném balení můžete darovat osobně nebo dát pod vánoční stromeček. Taška je 33 cm vysoká, 27 cm široká a 14 cm dlouhá.

Taška je vyrobena ze silného papíru, který zajišťuje odolnost a ochranu dárku uvnitř. Je vybavena dvěma šňůrkami, které fungují jako držadlo na dárkovou tašku a papírovou krabičkou na podpis.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční pytlíky a dárkové tašky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: