V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Dárková taška | Cymka | Vánoční věnec | 19x23x10 cm | 874289

Kód: 223040
Novinka
Neohodnoceno
29 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Odolná dárková taška - Krásný slavnostní design - Dárková taška bordó a zelený vánoční věnec vzor malý

Dárková taška CYMKA má teplé, sváteční barevné provedení v odstínech hnědé, zelené a bordó. Na světle hnědém pozadí je grafika, která znázorňuje vánoční věnec uspořádaný ze zelených větví, v horní části zdobený kaštanovou mašlí. Kolem věnce jsou bílé tečky připomínající padající sníh. Boky tašky mají zelenou barvu a kostkovaný vzor. Taška je opatřena kaštanovými provázky, které slouží jako ucha.

S vánoční dárkovou taškou HOMLA CYMKA máte jistotu, že váš dárek bude krásně zabalený a na obdarovaného udělá pozitivní dojem. Taška má slavnostní barvy, takže bude skvěle vypadat jako dárek pod vánočním stromečkem. Taška je 23 cm vysoká, 19 cm široká a 10 cm dlouhá.

Taška je vyrobena ze silného papíru, který zajišťuje trvanlivost a ochranu dárku uvnitř. Je opatřen dvěma provázky, které tvoří rukojeť dárkové tašky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční pytlíky a dárkové tašky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: