V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Dekorativní vánoční prkénko | REINDEER | 38x19 cm | 921265 Cena za 1 kus

Kód: 156405
Neohodnoceno
359 Kč
Skladem - dodání do týdne

Obrázek je ilustrační - cena je za 1 kus v rozměru 38x19 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bez některých věcí se v kuchyni neobejdeme. A v zimním období si přejeme, aby v každém interiéru panovala sváteční atmosféra. Proč tedy nesáhnout po tematických doplňcích? Prkénko REINDEER je funkční doplněk, který se hodí nejen pro sváteční období, ale i pro každodenní použití. Motiv sobů dodává tabuli zvláštní nádech.

Klasické dřevěné prkénko v přírodní barvě se vyznačuje vyříznutým otvorem ve tvaru soba. Díky kompaktním rozměrům 38x20 cm je praktické a vejde se i do malých kuchyní. Praktická šňůrka umožňuje prkénko zavěsit, takže nezabírá místo v kuchyni a je vždy po ruce.

Prkénko díky tomu, že je vyrobeno ze dřeva, odolá poškození. Kromě toho rychle schne a snadno se čistí. Díky přírodní barvě dřeva se bude hodit do rustikálních a skandinávských interiérů v zimních edicích. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Měl by se mýt ručně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční doplňky do kuchyně a jídelny
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: