V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Dekorativní vánoční prkýnko XMAS MANGO | dekorativní s vánočním stromkem 46 x 11 cm | 834818

Kód: 211355
Neohodnoceno
245 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud chcete v zimním období vytvořit v každém interiéru slavnostní atmosféru, vsaďte na tematické doplňky. Tabule CHRISTMAS TREE MANGO je funkční doplněk, který je vhodný nejen pro sváteční období, ale i pro každodenní použití. Vánoční motiv dodává tabuli zvláštní nádech. Dodává se ve dvou velikostech.

Klasické dřevěné prkénko se vyznačuje vyříznutým otvorem ve tvaru vánočního stromku. Prkénko má podlouhlý tvar, takže se bude skvěle hodit k servírování občerstvení. Praktická šňůrka umožňuje prkénko zavěsit, aby nezabíralo místo v kuchyni a bylo vždy po ruce. Rozměry výrobku jsou 45 x 11 cm.

Prkénko CHRISTMAS TREE MANGO je vyrobeno z přírodního mangového dřeva. Tento materiál je vysoce odolný proti poškrábání, na kterém se může usazovat voda a bakterie, a výrobek je hygieničtější. Použití přírodní suroviny znamená, že se jednotlivé kusy mohou lišit odstínem a rozložením vláken. Výrobek určený pro styk s potravinami. Mýt ručně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční doplňky do kuchyně a jídelny
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: