V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

EASY COOK | kráječ na pizzu | 13 cm | 862309

Kód: 218525
Novinka
Neohodnoceno
79 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Snadné použití a přesnost - Kulatá čepel z nerezové oceli - Pohodlná rukojeť s otvorem pro zavěšení - Ochranný kryt čepele - Kulatý nůž na pizzu

S kráječem na pizzu HOMLA EASY COOK nakrájíte tuto italskou pochoutku snadno a rychle. Skládá se z kulaté čepele a rukojeti, která vám umožní nůž při krájení pohodlně a bezpečně držet. Ocelová čepel je velmi ostrá a tenká, takže umožňuje přesné krájení pizzy bez tahání za těsto nebo posouvání ingrediencí.

Nůž na pizzu EASY COOK se jistě bude hodit v domácnosti milovníka tohoto italského pokrmu. Využijete ho ke krájení domácí pizzy nebo té objednané v restauraci. Čepel je kryta speciální krytkou, která vám umožní nůž bezpečně uložit do zásuvky.

Čepel nože je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a rukojeť z odolného plastu. Rukojeť je třeba mýt ručně. Pro styk s potravinami. Vhodné pro mytí v myčce ano

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: