V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

EASY COOK | váleček na těsto šedý | 49x5 cm | ALL 973615

Kód: 162612
Neohodnoceno
265 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

V řadě kuchyňských doplňků Easy Bake najdete minimalistické a moderní předměty, které jsou zároveň velmi funkční a všestranné, takže se jistě budou hodit v každé kuchyni. Mezi nimi vyniká váleček na těsto, který se pohodlně používá a dobře plní svou funkci.

Váleček na těsto s délkou 49 cm umožňuje efektivně vyválet i velké dávky těsta. Váleček má na obou stranách pohodlné rukojeti, takže při válení pevně drží a umožňuje nastavit tlak, který je vhodný pro efekt, kterého chcete dosáhnout. Materiál, ze kterého je váleček vyroben, se nelepí na těsto, což se projeví v rychlejší práci v kuchyni. Díky tomu se váleček také snadněji čistí. Šedá barva snadno doplní standardní kuchyňské vybavení.

Váleček je stejně jako ostatní prvky řady Easy Bake vyroben ze silikonového plastu. Vyznačuje se pružností a odolností i vůči vysokým teplotám. Díky tomu je odolný a jen tak se neopotřebuje. Důležité pro kuchyni je také to, že je voděodolný, což má za následek odolnost proti plísním. Výhodou válečku je, že jej lze mýt v myčce nádobí. výrobek přicházející do styku s potravinami. Vhodné pro mytí v myčce nádobí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: