V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Forma | ARDE | na vánoční čokoládu | 20,5x13 cm | 715815

Kód: 233708
Novinka
Neohodnoceno
65 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vánoční tvary pro výrobu domácí čokolády - Ideální pro rodinnou přípravu cukroví - Vyrobeno z pružného a odolného silikonu - Snadno se udržuje v čistotě

Forma na ručně vyráběnou vánoční čokoládu

Vytvářejte rozkošné vánoční cukroví s formou ARDE, která umožňuje vyrábět čokoládu v různých tvarech, jako jsou vánoční stromečky, sněhuláci, cukrové hůlky, sněhové vločky a další sváteční motivy. Je vyrobena z pružného silikonu a je ideální pro chlazení čokolády, vytváření jedinečných dekorací na vánoční stoly a večírky.

Forma ARDE bude ideální pro přípravu svátečních dezertů - od čokolády po želé. Díky různým tvarům dodá vašim sladkostem jedinečný sváteční nádech, který potěší dospělé i děti.

Vysoce kvalitní silikon je odolný a trvale si zachovává svou pružnost. Výrobek přichází do styku s potravinami. Lze mýt v myčce nádobí, vhodné do trouby/mikrovlnné trouby. Maximální teplota pečení: 250 °C

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční doplňky do kuchyně a jídelny
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: