V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Hrnek | ANNBEE | se včelou tmavě modrá | 0,35 l | 859965

Kód: 218277
Novinka
Neohodnoceno
109 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Námořnicky modrý porcelánový hrnek se včelami 250 ml - Okouzlující design - Odolný a elegantní porcelán - Objem: 350 ml - Rozměry: 9 x 9 cm (V x H)

Káva nebo čaj jsou mnohem příjemnější, když jsou podávány ve stylové nádobě. Porcelánový hrnek HOMLA ANNBEE vám umožní servírovat váš oblíbený nápoj krásným způsobem. Jeho tmavě modrý povrch zdobí okouzlující vzor 2 včel a pod ním nápis „patříme k sobě“. Hrnek je ideální pro použití doma, v kanceláři nebo jako dárek.

Hrnek ANNBEE je ideální pro přípravu kávy, čaje, bylinkového nálevu nebo lahodné horké čokolády. Nádoba je vyrobena ve tvaru hrnce, takže vypadá skvěle na každém stole. Objem hrnku je 350 ml, což vám umožní vychutnat si chuť vašeho oblíbeného nápoje po delší dobu.

Hrnek je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu, který je i přes svou křehkost odolný. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami, mytí v myčce nádobí a mikrovlnné troubě: ANO

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnky a skleničky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: