V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Hrnek | KORIS | soudek s větvičkami a pozlacenou rukojetí | 0,5 l | 712791

Kód: 230899
Novinka
Neohodnoceno
299 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vánoční hrnek se zlatým uchem z porcelánu 500 ml - Objem: 500 ml - Vyrobeno z vysoce kvalitního porcelánu - Doručené ruční mytí

Elegantní design hrnku KORIS je inspirován přírodou Smrkové větve a červené bobule dokonale odrážejí atmosféru zimy, takže do vašeho domova vnese sváteční náladu. Zlaté tvarované ucho dodává hrnku eleganci a luxus, hrnek nejen krásně vypadá, ale také skvěle padne do ruky.

Hrnek KORIS o objemu 500 ml je ideální k podávání horkých nápojů, jako je čaj, káva, čokoláda nebo sváteční svařené víno. Díky svému elegantnímu designu je ideální pro slavnostní večeře nebo rodinná setkání.

Hrnek je vyroben z porcelánu nejvyšší kvality, což zaručuje jeho trvanlivost a odolnost při každodenním používání. Vzhledem k jeho zlatavé povrchové úpravě se doporučuje ruční mytí, aby se zachoval jeho krásný vzhled. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Mikrovlnná trouba, myčka nádobí: NE

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční hrníčky a skleničky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: