V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Hrnek | MELIDA | se zlatým okrajem | 9x10 cm | 711008

Kód: 230836
Neohodnoceno
119 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elegantní design v bílé barvě se zlatým okrajem - Ideální pro servírování kávy, čaje nebo jiných nápojů - Hrnek se zlatým okrajem 9 × 10 cm

Přidejte do své sbírky nádobí nádech luxusu s hrnkem MELIDA! Jeho minimalistický bílý design s decentním zlatým okrajem mu dodává elegantní nádech, který se hodí pro každodenní i výjimečné příležitosti. Je ideální volbou pro milovníky jednoduchosti s nádechem sofistikovanosti.

Hrnek MELIDA je ideální pro podávání kávy, čaje nebo jiných horkých nápojů. Jeho elegantní vzhled bude ozdobou každé kuchyně či jídelny a díky praktickým rozměrům 9 × 10 cm se pohodlně používá.

Je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu, který se vyznačuje trvanlivostí a odolností při každodenním používání. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Možnost mytí v myčce nádobí: NE, použití v mikrovlnné troubě: NE, DO MIKROVLNNÉ TROUBY NEPATŘÍ, DO MIKROVLNNÉ TROUBY NEPATŘÍ.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnky a skleničky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: