V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Hrnek | SANOS | žebrovaná šedá | 0,30 | 707278

Kód: 230311
Novinka
Neohodnoceno
99 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vertikální drážky dodávají hrnku jedinečný styl - Vyrobeno z odolné kameniny, která dobře drží teplo nápoje - Lze mýt v myčce nádobí - Bezpečné ohřívání nápojů v mikrovlnné troubě - Kameninový hrnek SANOS 300 ml modrý s hnědým lemováním

Hrnek SANOS je ideální volbou pro milovníky moderního designu a funkčnosti. Je vyroben z odolné kameniny a vyznačuje se decentní svislou drážkou, která mu dodává elegantní vzhled. S objemem 300 ml je ideální na ranní kávu i odpolední čaj.

Hrnek SANOS je ideální pro každou příležitost - od chvil odpočinku s horkým nápojem až po elegantní večírky. Díky stylové struktuře a tlumeným barvám je hrnek jedinečným kusem nádobí. Je funkční a pohodlný při používání - lze jej bezpečně mýt v myčce nádobí a ohřívat v mikrovlnné troubě, což z něj činí praktickou volbu pro každodenní použití.

Hrnek je vyroben z vysoce kvalitní kameniny, která je nejen odolná proti poškození, ale také skvěle udržuje teplotu nápoje. Nádobí řady SANOS je glazováno metodou reaktivní glazury, díky čemuž je každé z nich jedinečné a nenapodobitelné. Celá kolekce působí stylově a uceleně, ale žádné dvě nádobí nemají stejnou barvu ani design. VHODNÉ PRO STYK S POTRAVINAMI, MYČKA NÁDOBÍ: ANO, MIKROVLNNÁ TROUBA: ANO

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnky a skleničky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: