V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Hrnek | WINTON | s autem a vánočním stromkem zelený | 0,38 l | 711190

Kód: 234166
Novinka
Neohodnoceno
95 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční tvar v kombinaci s moderním designem - Objem: 380 ml - Vyrobeno z vysoce kvalitního porcelánu - Elegantní doplněk každého svátečního nádobí

Vánoční hrnek s vánočním stromkem a zeleným autem 380 ml

Hrnek WINTON je harmonickou kombinací tradičního tvaru a veselého vánočního motivu. S tmavě zeleným povrchem zdobeným bílými vánočními stromečky a autem vezoucím vánoční stromek navozuje vánoční atmosféru v americkém stylu plnou radosti a dobré energie. Její klasický, jednoduchý design se skvěle hodí do zimních a vánočních aranžmá.

Hrnek o objemu 380 ml je ideální k podávání oblíbených horkých nápojů, jako je čaj, káva nebo čokoláda. Díky své univerzální formě a okouzlující grafice odkazující na americké tradice se skvěle hodí k jakékoli sváteční výzdobě a je také dokonalým doplňkem vánočního stolu.

Hrnek je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu, který zajišťuje odolnost a elegantní vzhled po dlouhou dobu. Snadno se čistí a je ideální pro každodenní použití. Lze jej mýt v myčce nádobí. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Lze mýt v myčce nádobí a používat v mikrovlnné troubě

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční hrníčky a skleničky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: