V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Kleště | JALO | univerzální | 22 cm | 856339

Kód: 217988
Neohodnoceno
115 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Užitečné pro vaření a servírování - Vyrobeno z nerozbitné nerezové oceli - Elegantní design - Délka: 22 cm

Zlaté kuchyňské kleště

Kuchyňské kleště JALO jsou doplňkem, který vám přijde vhod při přípravě i servírování nejrůznějších pokrmů a občerstvení. Díky zlaté barvě vypadají skvěle a jsou nejen užitečným nástrojem, ale také ozdobou stolu. Jsou vyrobeny z nerezové oceli a vyznačují se odolností, takže mají dlouhou životnost a zůstávají vizuálně přitažlivé.
Určení

Kleště HOMLA JALO jsou užitečné v každé kuchyni. Můžete je použít k otáčení zeleniny a masa na pánvi, k vyndávání pokrmů z grilu a k přenášení občerstvení z horkého plechu v troubě. Můžete je také použít k servírování - skvěle se hodí jako kleště na salát nebo na odkládání těstovin.
Materiál

Kleště jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je odolná a nerozbitná. Materiál neovlivňuje chuť potravin a nereaguje s nimi, což znamená, že kleště mohou přijít do styku s potravinami.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: