V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Kráječ na těsto | CRUSHER | dřevěná rukojeť | 16x7,5 cm | 705250

Kód: 230154
Novinka
Neohodnoceno
99 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

2 čepele: hladká a vlnitá - Ideální pro přípravu domácích těstovin, raviol a sušenek - Pohodlné používání díky hrdlu, které umožňuje bezpečné přitlačení hnětení - Lze zavěsit na kuchyňský stojan - Dvojitý kráječ na těsto

Dvojitý kráječ na pečivo CRUSHER umožňuje rychlé a přesné krájení pečiva. Díky dvěma nožům - hladkému a vlnitému - můžete snadno připravit domácí těstoviny, různé druhy raviol a sušenek. Kráječ lze zavěsit na háček nebo kuchyňský stojan pro pohodlné skladování.

Kráječ na pečivo je ideální pro vykrajování těsta. S jeho pomocí můžete připravit dokonale tvarované domácí nudle, estetické ravioli nebo dokonce sušenky. Díky dvěma nožům můžete způsob krájení přizpůsobit svým potřebám - hladké linie nebo jemné vlnovky. Robustní čepele zajišťují efektivní krájení a garda umožňuje při práci bezpečně přitisknout hněty.

Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli a rukojeť je ze dřeva. Rýhovače je třeba mýt ručně.  Určeno pro styk s potravinami, není určeno do myčky nádobí

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské náčiní
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: