V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Kuchyňská bavlněná zástěra | ZOHIE | květinová | 60x80 cm | 703591

Kód: 230913
Novinka 100% bavlna
Neohodnoceno
229 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Květinová kuchyňská zástěra 60 × 80 cm - Stylový květinový vzor v teplém odstínu - Praktická kapsa na drobné příslušenství - Nastavitelné popruhy pro pohodlné nošení - Univerzální velikost: 60 × 80 cm

Obohaťte své zážitky z vaření zástěrou ZOHIE, která nejen ochrání vaše oblečení před znečištěním, ale také dodá vašim kuchyňským povinnostem nádech elegance a stylu. Díky jejímu okouzlujícímu květinovému vzoru v teplých tónech bude vaření skutečným potěšením. Je ideální pro nadšence do vaření i začínající kuchaře.

Ať už vaříte pro sebe, nebo pořádáte větší oslavu, tato zástěra vám zajistí pohodlí a ochranu před nečistotami. Skvěle se uplatní v každé kuchyni, jídelně nebo dokonce v komerčních prostorách. Kapsa vám umožní pohodlně uložit vaše nezbytnosti a nastavitelné popruhy zajistí dokonalé přizpůsobení.

Zástěra ZOHIE je vyrobena z vysoce kvalitního a odolného materiálu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské zástěry
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: