V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Kuchyňská utěrka | HOGGE | bavlněná červená | 37x50 cm | 872551

Kód: 224177
Novinka
Neohodnoceno
115 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Červená kuchyňská utěrka s vánočním stromečkem - Měkká, dokonale savá bavlna - Zdobené vánočním motivem - Pečlivě zastřižené okraje - Rozměry: 37 x 50 cm

Kuchyňská utěrka HOGGE je neopěvovaným hrdinou vánočních kulinářských příprav. Díky vysoce kvalitní bavlně je dokonale savý, takže je ideální pro rychlé osušení rukou a utírání malých povrchů. Osuška je červená a jednu její stranu zdobí vyšívaný nápis "Merry Christmas", který vytváří okouzlující vánoční stromeček.

Kuchyňská utěrka HOGGE bude nenahraditelným pomocníkem při přípravě chutných pokrmů a pečiva na vánoční stůl. Můžete si s ním osušit ruce, otřít kuchyňskou linku nebo utřít umyté nádobí. Vánoční motiv vypadá skvěle a navodí vánoční atmosféru do kuchyňského prostoru.

Osuška HOGGE je vyrobena ze 100% bavlny, díky čemuž je měkká a výborně saje. Je odolný proti oděru, pečlivě šité okraje zabraňují třepení materiálu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční utěrky a ručníky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: