V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Láhev | BEST | na ocet nebo olej | 0,28 l | 998182

Kód: 200145
Neohodnoceno
195 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Láhev na olej nebo ocet BEST je zajímavým doplňkem každé kuchyně, který v sobě spojuje krásu a užitečnost. Naplněná olejem a balzamikovým octem vytvoří zajímavou kompozici, která bude poutavou dekorací. Osloví zejména milovníky originálního designu v mezích moderního designu. Jelikož je výrobek vyroben z průhledného skla, může doplnit jakékoli aranžmá.

Láhev na olej BEST je vyrobena v kruhovém tvaru o průměru 6 cm. Má dvě hrdla uzavřená korkovými zátkami. Jedna část láhve má jemný tvar několika nádob spojených dohromady - naplněná jinou barvou (např. tmavým balzamikovým octem) vytvoří strukturovanou dekoraci se zajímavou formou. Má objem 0,28 litru.

Láhev je vyrobena z průhledného skla s univerzální estetikou. Korkové zátky dodávají kompozici lehce rustikální charakter. Vhodné pro styk s potravinami, lze mýt v myčce: ANO - bez korku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky do jídelny
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: