V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Mikrovláknová deka s beránkem | LAREN | béžová rybí kost | 150x200 cm | 855943

Kód: 220792
Novinka
Neohodnoceno
799 Kč
Skladem - dodání do týdne

Kvalitní vzorovaná deka z mikrovlákna s beránkem v moderních trendových barvách. Mikrovláknové deky jsou ideální na večerní posezení na terase za podzimních večerů. Jsou ideální na udržení tělesné teploty při posezení u televize nebo u odpoledního odpočinku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krásná béžová barva - Vzor rybí kost - Béžová deka 150 x 200 cm vzor rybí kost

Deka LAREN má krásnou béžovou barvu s teplým tónem. Vzor deky je jemná rybí kost. Spodní část deky je v podobě bílé ovčí kůže. Deka je měkká, příjemná na dotek a zaručuje pohodlný odpočinek. Deka je široká 150 cm a dlouhá 200 cm.

Deka HOMLA LAREN vás přikryje během chladných večerů. Můžete si ji položit na postel a přidat další vrstvu, která vás během spánku zahřeje. Můžete ji položit na pohovku a přikrýt se s ní, zatímco podřimujete, sledujete televizi nebo čtete knihu. Jeho neutrální barevné provedení znamená, že bez problémů zapadne do každého interiéru.

Deka je vyrobena z měkkého a na dotek příjemného polyesteru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednobarevné deky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: