V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Naběračka | STILO | zlatá | 100 ml | 854243

Kód: 215814
Neohodnoceno
149 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elegantní zlatá barva - Vysoce kvalitní nerezová ocel - Ideální pro servírování polévek a omáček - Ručně omyvatelný - Lžíce na polévku ve zlaté barvě

S naběračkou na polévku HOMLA STILO můžete elegantně servírovat polévku nebo omáčku. Je ideální pro slavnostní setkání a rodinné večeře. Díky zlatému odstínu vypadá velmi stylově a díky svému minimalistickému designu snadno zapadne do každého nádobí.

Zlatá naběračka STILO je ideální k míchání a nalévání polévek, omáček a jednohubek. Skvěle bude vypadat ve společnosti porcelánové naběračky a vytvoří spolu s ní elegantní servírovací soupravu. Naběračka je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, která neabsorbuje pachy a neovlivňuje chuť pokrmů. Použitý materiál neobsahuje škodlivé látky a lze jej bezpečně používat při styku s potravinami. Lžíci je třeba mýt ručně. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Vhodné pro mytí v myčce nádobí: NE

S naběračkou HOMLA STILO můžete elegantně servírovat polévku nebo omáčku. Je ideální pro slavnostní setkání a rodinné večeře. Díky zlaté barvě vypadá velmi stylově a díky minimalistickému designu se bude snadno hodit ke každému pokrmu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské náčiní
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: