V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Pytel na dárky | ALTALO | bavlna červené auto | 50x80 cm | 867236

Kód: 220432
Novinka 100% bavlna
Neohodnoceno
245 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Okouzlující vánoční taška - Elegantní vánoční design - Pečlivě vyrobeno z vysoce kvalitní bavlny

Potěšte své blízké rozkošnou taškou ALTALO. Její působivé rozměry nabízejí dostatek prostoru pro různé dárky, takže balení je snadné a zábavné. Je ideální pro uložení dárků pod vánoční stromeček a zaručuje radost dětem i dospělým.

Taška ALTALO je ideální volbou pro Vánoce. Výrazný potisk s červeným autíčkem a svátečními akcenty vnese do každého aranžmá veselou vánoční náladu. Mimo sezónu ji lze použít k uložení dekorací, což pomáhá udržovat pořádek.

Taška je vyrobena z vysoce kvalitní bavlny a poskytuje odolnost a pevnost, takže ji lze používat opakovaně po mnoho svátečních období.

Legendární postava Otce Vánoc - i když někteří tvrdí, že ho viděli i ve skutečnosti - je zobrazována s velkým pytlem plným dárků, které rozdává dětem po celém světě. Dárkový pytel ALTALO je vyroben z bavlny a bude dobře fungovat jako jedinečný obal na vánoční dárky. Pytel je béžový a je na něm vyobrazeno červené auto, které na střeše veze vánoční stromek, zpoza oken vykukují skřítci ve špičatých čepicích a nad obrázkem je nápis Merry Christmas (Veselé Vánoce). Výrobek je široký 50 cm a vysoký 80 cm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční pytlíky a dárkové tašky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: