V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Pytel na dárky | ALTALO | bavlna severní pole | 18x28 cm | 867311

Kód: 220426
Novinka 100% bavlna
Neohodnoceno
85 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vánoční taška 18 x 28 cm - Se stahovací šňůrkou - Elegantní vánoční design - Pečlivě vyrobeno z vysoce kvalitní bavlny - Ideální jako dekorace do interiéru nebo na balení dárků

Dodejte každému koutu svého domova nádech vánočního kouzla s krásnou bavlněnou taškou ALTALO. Potisk poštovní služby Severní pól dodává tašce jedinečný nádech a je ideální pro uložení drobných dárků, cukroví nebo vánočních dárků. Díky stahovací šňůrce zůstane obsah tašky bezpečně uzavřen a vypadá stylově a elegantně.

Pytlík ALTALO se skvěle hodí jako součást dekorace vánočního stolu, dekorace krbu nebo jako designový prvek v dětském pokoji. Můžete jej také použít k vytvoření personalizovaných dárků. Je to všestranný doplněk, který se v tomto výjimečném období jistě bude hodit.

Taška je vyrobena z vysoce kvalitní bavlny, která se vyznačuje vynikající měkkostí a odolností.

Všichni známe z pohádek pohled na Ježíška, který nese dárky pro děti v pytli spočívajícím na zádech. Tento dárkový pytel je vyroben z bavlny a bude skvěle fungovat jako pytel, do kterého můžete uložit dárky pro své blízké. Pytel je béžový a potisk na něm je červený. Tištěné nápisy a vzory odkazují na poštovní zásilku od Santa Clause. Výrobek je široký 18 cm a vysoký 28 cm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční pytlíky a dárkové tašky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: