V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Pytel na dárky | CALLAS | juta speciální dodávka sob | 30x50 cm | 867304

Kód: 220425
Novinka
Neohodnoceno
155 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Praktická vánoční taška - Elegantní vánoční design - Pečlivě vyrobeno z vysoce kvalitní juty

Tato okouzlující taška CALLAS je dokonalým řešením, jak dodat vašemu domovu sváteční nádech. Je vyroben z přírodní juty, kombinuje rustikální a elegantní vzhled a dokonale se hodí k vašim vánočním dekoracím. Díky svým univerzálním rozměrům poskytuje dostatečný prostor pro uložení nejrůznějších dárků, od drobných dárků až po větší překvapení.

Pytel CALLAS je ideální pro balení vánočních dárků, kterým dodá zvláštní kouzlo a šarm, bude také dobře fungovat jako součást dekorace a vytvoří hřejivou a útulnou atmosféru v každé místnosti. Lze ji také použít k uložení ozdob, což usnadní jejich organizaci a ochranu mimo sezónu.

Taška je vyrobena z kvalitní juty, která má vynikající pevnost a odolnost.

Jedinečná dárková taška CALLAS je vyrobena z přírodní juty, která jí dodává jedinečné kouzlo. Svým vzhledem připomíná poštovní pytle používané na železnici v 19. a na počátku 20. století. Je spojen s magickou minulostí a vytváří v domácnosti atmosféru jako z románu Charlese Dickense. Pytel má rozměry 30 x 50 cm a zdobí ho obrázek soba Rudolfa, kterého znají všechny děti i dospělí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční pytlíky a dárkové tašky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: