V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Sada 5 kusů | BAMBOU | doplňky | 30x6 cm | 892764

Kód: 229196
Neohodnoceno
175 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada obsahuje: 3 špachtle, lžíce, vidlička, stojan. - Přírodní bambus - Bambusové kuchyňské doplňky 6 položek

Vaření a servírování jídla je mnohem snazší, když používáte kvalitní příslušenství. Sáhnete-li po příslušenství BAMBOU, můžete si být jisti, že používáte nádobí nejvyšší kvality, přírodní a nejbezpečnější při styku s potravinami. Díky přiložené nádobě je můžete snadno skladovat. Umístěné v kuchyni budou nejen funkčním vybavením, které je vždy po ruce, ale také stylovou dekorací.

Sada se skládá ze 6 prvků. Vidlička a lžíce jsou ideální k míchání a servírování salátů. Špachtle využijete při míchání surovin a k obracení smažených výrobků - masa, ryb a zeleniny. Otvory ve špachtlích umožňují důkladné osušení před položením připraveného pokrmu na talíř.

Přírodní bambus zajišťuje odolnost a estetický vzhled příslušenství. Nádobí by se mělo mýt ručně a doporučuje se je po umytí otřít. Při této péči budou spolehlivě sloužit po velmi dlouhou dobu. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Lze mýt v myčce nádobí: NE

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské náčiní
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: