V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Sada odměrných šálků | CRUSHER | akácie | 3 ks | 706998 Cena za 3 kusy

Kód: 230210
Novinka
Neohodnoceno
285 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stylové rukojeti z akáciového dřeva - Robustní zpracování z vysoce kvalitní nerezové oceli - Sada odměrek z akátového dřeva 3 ks.

Zajistěte si přesnost v kuchyni s elegantní sadou odměrných šálků CRUSHER. Jsou vyrobeny z odolné nerezové oceli a opatřeny stylovými rukojeťmi z akáciového dřeva, takže nejen usnadní přesné odměřování ingrediencí, ale budou také krásným doplňkem vaší kuchyně. Jejich přírodní design se skvěle hodí do moderních i rustikálních interiérů.

Sada odměrných nádob CRUSHER je nepostradatelnou pomůckou v každé kuchyni. Od přesného odměření mouky, cukru nebo tekutin na pečení a vaření - nyní vyjde každý pokrm dokonale. Tři různé velikosti odměrky vám poskytnou všestrannost a pohodlí při přípravě pokrmů.

Vysoce kvalitní nerezová ocel zaručuje trvanlivost a odolnost proti poškrábání, zatímco rukojeti z akáciového dřeva dodávají jedinečný styl a přirozené teplo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: