V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Sada sítek | DEZONE | designový tvar | 2 ks | 709760 Cena za 2 kusy v balení

Kód: 234290
Novinka
Neohodnoceno
219 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vhodné pro cedění a prosévání - Ergonomické rukojeti se silikonovým povrchem - Sada kuchyňských cedníků se silikonovými rukojeťmi

Sada kuchyňských sítek DEZONE navržená s ohledem na pohodlí a přesnost. Hustá síťka sítka vám umožní efektivně odkapávat tekutiny, pyré z ovoce a zeleniny a prosévat mouku nebo cukr. Silikonové rukojeti zaručují bezpečné uchopení a pohodlí při používání.

Kuchyňská sítka DEZONE jsou ideální pro každodenní úkoly, jako je cezení omáček, cedění bylinných nálevů, prosévání mouky a moučkového cukru. Díky různým velikostem je sada ideální pro různé kulinářské výzvy. Nepostradatelné v každé kuchyni, ať už při vaření nebo pečení.

Sada je vyrobena z odolné nerezové oceli, která je odolná proti korozi. Rukojeti jsou potaženy silikonem pro dlouhou životnost a pohodlné používání. Sítka lze mýt v myčce nádobí.
Pro styk s potravinami, není určeno do myčky nádobí

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: