V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Sada sklenic | CEMBRA | s dvojitou stěnou a bez ucha 2 ks | 0,35 l | 932889 Cena za 2 kusy v balení

Kód: 157087
Neohodnoceno
245 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Termo sklenice vám umožní vychutnat si lahodnou kávu nebo aromatický čaj po delší dobu. Jsou také ideální pro podávání barevných dezertů. Servírování ve sklenicích s dvojitým dnem je velmi působivé. Sklenice CRMBRA potěší každého. Je to senzační a výstižný nápad na dárek pro vaše blízké.

Sada obsahuje dvě sklenice CEMBRA s dvojitým dnem o objemu 350 ml. Sklenice díky dvojitým stěnám nejenže udrží nápoj déle ve správné teplotě, ale také chrání před opařením. Sklenici můžete bez obav držet v ruce i při pití horkého čaje nebo kávy. Ani studené nápoje v ruce nestudí a led se nerozpouští.

Výrobek je vyroben ze skla, které se vyznačuje elegantním, nadčasovým vzhledem a jednoduchým designem. Skleněné nádobí se hodí k jakémukoli nádobí a kuchyňskému dekoru. Navíc se snadno čistí a jsou hygienické. Určeno pro styk s potravinami. Ruční mytí. Do mikrovlnné trouby: NE. Teplotní rozsah -20-150 stupňů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnky a skleničky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: