V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Sada vykrajovátek | CLACH | na perníčky | 12 ks | 717062

Kód: 234849
Novinka
Neohodnoceno
189 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

12 různých děrovaček ideálních pro vánoční pečení - Vyrobeno z odolné nerezové oceli - Vánoční tvary: perníčky, vánoční stromečky, sněhuláci a další - Snadno se čistí a skladují

Sada nerezových vykrajovátek na dorty

Vánoce jsou nejen časem zdobení domu, ale také společného trávení času v kuchyni. Společné pečení perníčků s dětmi je jednou z těch tradic, které budují kouzelnou atmosféru Vánoc. Se sadou vykrajovátek na perníčky CLACH, která obsahuje 12 vykrajovátek různých tvarů, můžete vytvořit perníčky, vánoční stromečky nebo sněhuláky, kteří budou nádherným doplňkem vašeho vánočního stolu.

Vykrajovátka CLACH jsou ideální pro přípravu perníčků, perníčků a dalšího pečiva. Zpříjemní vám tvorbu svátečního cukroví a vykrajovátka dodají vašemu pečivu pohádkové kouzlo. Jsou také skvělou zábavou pro děti, které se příjemným způsobem učí praktickým dovednostem.

Formičky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, díky čemuž jsou odolné a snadno se čistí. Není určeno do myčky nádobí, pro styk s potravinami.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční doplňky do kuchyně a jídelny
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: