V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Set 2 ks kuchyňských utěrek | REINDEER | vánoční s potiskem sobů | 2*45x65 cm | 870540 Cena za 2 kusy v balení

Kód: 223200
Novinka 100% bavlna
Neohodnoceno
179 Kč
Skladem - dodání do týdne

Kvalitní bavlněné vánoční utěrky do kuchyně na vaření jsou ideální pomocník do kuchyně. Kuchyňské vánoční utěrky s trendovým zimním motivem. 100% bavlna.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Včetně 2 utěrek - Rozměry: 45 x 65 cm - Roztomilý vzor sobů - Absorpční a měkký materiál - Kuchyňské utěrky ve sváteční náladě

Utěrky REINDEER o rozměrech 45 x 65 cm jsou okouzlujícím a praktickým doplňkem, který dodá kouzlo a půvab Vánoc každé kuchyni. Roztomilý vzor sobů vnese do interiéru nádech radosti a útulnosti.

Utěrky REINDEER jsou nejen praktické, ale také estetické. Lze je použít jako speciální dárek pro vaše blízké a dodají kouzlo a náladu každé prosincové oslavě. Dodají vašemu stolu a kuchyni zvláštní sváteční nádech.

Utěrky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní bavlny, která je trvanlivá a odolná vůči znečištění. Materiál je měkký a hladký, což poskytuje mimořádné pohodlí při každodenním používání.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční utěrky a ručníky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: