V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Silikonová forma na pečení Forma | ARDE | na vánoční cukroví ve tvaru stromečku | 23x19 cm | 715808

Kód: 233709
Novinka
Neohodnoceno
75 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plech na pečení vánočního cukroví - Ideální pro dekorativní pečivo - Vyrobeno z pružného, snadno čistitelného silikonu - Ideální pro pečení koláčů a přípravu dezertů

Vánoční silikonová forma na pečení

Vneste do své kuchyně sváteční atmosféru s formou ARDE, která posune vaše pečení na zcela novou úroveň. Každé cukroví, od perníčků po vánoční stromečky a sněhové vločky, bude vypadat jedinečně. Užijte si vytváření nejen chutného, ale i vizuálně úchvatného cukroví, které okouzlí vaše hosty i domácnost.

Forma ARDE není jen nástroj na pečení - je to způsob, jak být kreativní a bavit se v kuchyni. Je ideální pro slavnostní setkání, pomůže vám připravit dorty a zákusky, které se stanou skutečnou ozdobou stolu. Díky silikonu se dorty z formy snadno vyjímají a zachovávají si své detaily.

Forma je vyrobena z vysoce kvalitního silikonu, odolného vůči vysokým teplotám. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Lze ji mýt v myčce nádobí, je vhodná do trouby/mikrovlnné trouby. Maximální teplota pečení: 250 °C

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční doplňky do kuchyně a jídelny
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: