V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Silikonová forma na pečení - Forma na koláč ve tvaru ponožky | ARDE | 22x22 cm | 716478

Kód: 231692
Novinka
Neohodnoceno
89 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ideální pro pečení sušenek s jedinečným designem - Snadné použití a čištění - silikonový materiál - Forma na koláč ve tvaru ponožky 22 × 22 cm

Vneste do své kuchyně slavnostní atmosféru díky formě na dort ARDE. S její pomocí můžete upéct roztomilé sušenky ve tvarech souvisejících s Vánocemi - od vánočních stromečků po rukavice a sněhuláky. Silikonová forma dodá vašemu cukroví jedinečný sváteční nádech a jeho příprava se stane potěšením!

Forma ARDE je ideální pro pečení drobného cukroví, které bude dokonalým doplňkem vašich vánočních setkání. Můžete ji také použít k přípravě domácích ozdob z cukrové hmoty nebo čokolády. Jedná se o nepostradatelnou pomůcku pro sváteční období!

Forma je vyrobena z vysoce kvalitního silikonu, který je odolný vůči vysokým teplotám. Lze ji mýt v myčce nádobí, používat v troubě, mrazničce a je vhodná pro potraviny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční doplňky do kuchyně a jídelny
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: