V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Silikovaná forma na pečení | ARDE | na pečení sušenek | 27x20 cm | 715822

Kód: 233710
Novinka
Neohodnoceno
155 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Forma na pečení ve tvaru vánočního stromku - Ideální na dekorativní pečivo - Vyrobeno z pružného, snadno omyvatelného silikonu - Ideální pro pečení dortů a přípravu dezertů

Silikonová forma na pečení ve tvaru vánočního stromku

S formou na pečení ARDE se pečení stane skutečným potěšením. Díky vánočnímu tvaru perníčku bude každé vaše pečivo vypadat jako malé umělecké dílo. Ideální, pokud rádi slavíte kouzlo Vánoc nejen tradičním zdobením, ale také lahodnými dezerty, které potěší vaše blízké.

Forma ARDE je skvělou volbou pro slavnostní dorty a sladké pečivo, které ozdobí váš vánoční stůl. Díky pružnému silikonu se každý dort bez problémů vyklopí z formy a zachová si svůj okouzlující tvar.

Forma je vyrobena z vysoce kvalitního žáruvzdorného silikonu. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Lze mýt v myčce nádobí, vhodné do trouby/mikrovlnné trouby. Maximální teplota pečení: 250 °C

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční doplňky do kuchyně a jídelny
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: