V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Skleněná konvice | LATTRICE | sklo transparentní | 1 l | 706691

Kód: 234287
Novinka
Neohodnoceno
499 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Průhledná skleněná konvice 1 l - Elegantní, transparentní design - Robustní zpracování s vysoce kvalitním sklem

Varná konvice LATTRICE je ideálním řešením pro milovníky čaje a kávy, kteří ocení eleganci a funkčnost. Je vyroben z průhledného skla a umožňuje vařit vaše oblíbené nápoje a zároveň vám umožňuje kontrolovat proces vaření. Díky svému stylovému a minimalistickému designu dokonale zapadne do každé kuchyně nebo jídelny a dodá jí moderní nádech.

Varná konvice LATTRICE se bude skvěle hodit k přípravě čaje, bylinných nálevů, ale i studených nápojů, jako jsou limonády nebo ledový čaj. Jeho velká kapacita umožňuje uvařit větší množství nápoje najednou, což je ideální pro sdílení s rodinou nebo hosty.

Varná konvice je vyrobena z vysoce kvalitního žáruvzdorného skla, je odolná a snadno se čistí. Výrobek přichází do styku s potravinami. Lze mýt v myčce nádobí: ANO. Bezpečná teplota od -20° do 230 °C. Indukce: NE

Doplňkové parametry

Kategorie: Konvice - džbánky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: