V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Skleněný šálek | AMBER | tepané sklo s černým uchem | 0,35 l | 874012

Kód: 222375
Neohodnoceno
95 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objem: 350 ml - Stylový efekt rozbitého skla - Velká, pohodlná rukojeť - Lze mýt v myčce nádobí - Čiré sklo s černou rukojetí 350 ml

Stylová sklenice HOMLA AMBER je ideální pro podávání studených i teplých nápojů. Sklenice zaujme zajímavým designem a vyniká originální strukturou. Díky kladívkovému efektu skla vypadá nádoba, jako by byla slepena z množství malých úlomků. Černá rukojeť umožňuje sklenici při pití pohodlně držet v ruce a zároveň nádobě dodává moderní nádech. Díky tomu je sklenice užitečná a na stole vypadá skvěle.

Ve sklenici AMBER s uchem můžete připravovat kávu, čaj nebo bylinky. Bude ideální pro každodenní použití i pro návštěvy. Díky průhledné barvě snadno zapadne do jakéhokoli uspořádání stolu a senzačně se bude komponovat s tradičním i moderním nádobím.

Sklenice je vyrobena z průhledného skla, které se vyznačuje odolností. Nádobu lze mýt v myčce nádobí. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Lze mýt v myčce nádobí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnky a skleničky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: