V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Sob | DARIAN | zlatý | 5x7 cm | 982716

Kód: 163427
Novinka
Neohodnoceno
65 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hledáte dekoraci, která dodá vašemu pokoji kouzelnou vánoční auru? Zlatý sob DARIAN z jedinečné kolekce PINK CHRISTMAS je pro vás tou správnou volbou. Najdete v ní výrobky, které vynikají originálním cukrovím a šarmem. Výrobky, které najdete, se budou vyznačovat všemi odstíny růžové, elegantní zlaté a stříbrné. Nejrůznější textury a tvary dělají z této kolekce opravdovou pastvu pro oči. Pokud je pro vás důležitá sladkost a kouzelná estetika - tato kolekce je určena právě vám!

DARIAN sob z vánoční kolekce PINK CHRISTMAS se bude skvěle hodit jako vánoční dekorace, která zpestří vaše aranžmá. Výrobek je vyroben ve tvaru soba ve zlaté barvě, který má díky své struktuře zrcadlový charakter. Díky svým rozměrům 5x7 cm se vejde do všech koutů domu a doplní váš domov vánoční atmosférou.

Výrobek je vyroben z porcelánu, který se vyznačuje vynikajícími estetickými vlastnostmi. Porcelán je také mimořádně odolný proti opotřebení. Jeho údržba je velmi snadná, takže si nemusíte dělat starosti s udržováním dekorace v čistotě, protože to bude jen radost!

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční figurky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: