V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Světelný řetěz | PERLO | s korálky a LED diodami | 20 LED diod, 135 cm | 711688

Kód: 232444
Novinka
Neohodnoceno
145 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Světýlka na vánoční stromek 20 LED 135 cm - Jemný tvar perel - Teplá světlá barva pro útulnou atmosféru - Délka: 135 cm, ideální pro zdobení vánočního stromku nebo interiéru - 20 jemných LED světel

Vánoce jsou obdobím, kdy se naše interiéry naplní teplem a sváteční září. Světýlka PERLO s 20 jemnými LED diodami ve tvaru perel jsou stylovou dekorací, která rozzáří váš vánoční stromek nebo vytvoří zvláštní atmosféru v každém koutě vašeho domova. Jejich teplá barva světla dokonale umocní sváteční náladu a dodá jí eleganci a útulnost.

Světýlka PERLO se budou skvěle hodit nejen jako dekorace na vánoční stromeček, ale také na poličky, krby nebo do dekorativních ladiček. Díky svému subtilnímu tvaru a elegantnímu designu jsou dokonalým doplňkem moderních interiérů, které vyžadují stylové vánoční akcenty. Napájení pomocí baterií AA (2 ks, nejsou součástí dodávky) zajišťuje bezpečné a plně komfortní používání světel.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční dekorace
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: