V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Svítidla | SPARKES | kulaté se zlatými konfetovými hvězdami | 15 LED, 170 cm | 711657

Kód: 232910
Neohodnoceno
195 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Světla na vánoční stromek 15 LED se zlatými hvězdami - Girlanda s 15 dekorativními světly LED - Teplá barva světla - Délka: 170 cm - Napájení: 2 x baterie AA (nejsou součástí balení)

Girlanda SPARKES dodá každému interiéru jiskru díky jemným LED světýlkům ve tvaru ozdobných skleněných koulí plných zlatých hvězdiček. Teplá barva světla vytváří útulnou atmosféru, která je ideální pro sváteční večery. Skvěle se hodí k výzdobě interiérů, nábytku nebo oken.

Díky bateriovému napájení nemusí být girlanda trvale zapojena do sítě, což vám umožní kreativně ji umístit do různých koutů vašeho domova. Jedná se o jedinečný doplněk, který navodí hřejivou, sváteční atmosféru. Světla SPARKES jsou určena pouze pro použití v interiéru.

Vysoce kvalitní materiály zajišťují odolnost a spolehlivost. Světla jsou napájena 2 bateriemi AA (nejsou součástí balení).

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční dekorace
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: