V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční bavlněný polštář s výplní | LOHJA | sněhové vločky červená | 45x45 cm | 865775

Kód: 218354
Novinka
Neohodnoceno
215 Kč
Skladem - dodání do týdne

Kvalitní vánoční polštář z bavlny s originálním vánočním motivem. Polštář je ideální jako vánoční dekorace do Vašeho bytu. 

Polštář je již včetně vyjímatelné výplně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Červený dekorační povlak na polštář se sněhovými vločkami 45x45 cm - Měkká a vzdušná bavlna - Vánoční vzor sněhových vloček - Uzavíratelný na zip - Rozměry: 45 x 45 cm

Povlak na polštářek HOMLA LOHJA dodá sváteční nádech malým dekoračním polštářkům. S červeným podkladem skvěle kontrastuje bílý vzor sněhových vloček, který krásně podtrhne sváteční atmosféru ve vaší domácnosti. Polštářek s ním zabalený se bude skvěle vyjímat na křesle nebo pohovce a vytvoří příjemný koutek k odpočinku po vánočních svátcích a cestách za blízkými.
Povlak na polštář LOHJA bude dokonalým doplňkem vánočního uspořádání vašeho obývacího pokoje nebo ložnice. Polštářek s ním zabalený můžete umístit na pohovku, postel nebo křeslo. Díky měkkému materiálu si na něj rádi položíte hlavu při odpoledním spánku nebo při sledování filmu.

Povlak na polštář je vyroben z bavlny. Materiál je odolný, příjemný na dotek a trvale drží svou barvu. Povlak na polštář se uzavírá na zip s praktickým úchytem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bavlněné vánoční polštáře
Barva: Červená
Design: Vánoční
Materiál: Bavlna
Rozměr: 45x45 cm
Barva: červená
Složení: 100% bavlna
Rozměr: 45x45 cm
Zapínání: zipové
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: