V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční bavlněný polštář s výplní | PAIMO | kostkovaná červená | 45x45 cm | 865799

Kód: 218356
Novinka
Neohodnoceno
215 Kč
Skladem - dodání do týdne

Kvalitní vánoční polštář z bavlny s originálním vánočním motivem. Polštář je ideální jako vánoční dekorace do Vašeho bytu. 

Polštář je již včetně vyjímatelné výplně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dekorační povlak na polštář s červeným kostkovaným vzorem - Měkká bavlna příjemná na dotek - Slavnostní červený kostkovaný vzor - Pohodlné zapínání na zip - Rozměry: 45 x 45 cm

Dekorační povlak na polštář HOMLA PAIMO promění vzhled malých polštářků na pohovce. Celý povlak na polštář je potažen slavnostním červeným károvaným vzorem s prvky bílé, zelené a černé barvy. Naplňte jej polštářky a umístěte na křeslo nebo pohovku, čímž zpestříte vánoční výzdobu nepřehlédnutelnými dekorativními doplňky.

Povlak na polštář PAIMO obohatí vánoční výzdobu vašeho obývacího pokoje, a pokud se jím rozhodnete vyzdobit postel, vnese vánoční atmosféru i do vaší ložnice. Skvěle bude vypadat ve společnosti vánoční deky a dalších polštářů a vytvoří příjemný koutek k odpočinku v záři vánočních světel.

Povlak na polštář je vyroben z měkké bavlny s odolnými vlákny odolnými proti oděru. Uzavírá se na zip s praktickým úchytem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bavlněné vánoční polštáře
Barva: Červená
Design: Vánoční
Materiál: Bavlna
Rozměr: 45x45 cm
Barva: červená
Složení: 100% bavlna
Rozměr: 45x45 cm
Zapínání: zipové
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: