V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční deka | MITTENS | hvězdná červená | 150x200 cm | 709067

Kód: 231891
Novinka
Neohodnoceno
875 Kč
Skladem - dodání do týdne

Krásná vánoční deka z příjemného mikrovlákna v moderním vánočním designu s trendovým vzorem.  Je ideální jako vánoční dekorace do obývacího pokoje nebo ložnice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vánoční deka červená se sněhovými vločkami 150 x 200 cm - Dokonale vás zahřeje - Útulná a měkká - Rozměry: 150 x 200 cm

Deka MITTENS zaujme svátečním vzorem bílých sněhových vloček na zářivě červeném pozadí. Měkký materiál vás zabalí během zimních večerů a zároveň vnese do vašeho domova hřejivou, sváteční atmosféru. Není to jen deka, ale také elegantní dekorativní prvek, který vnese do vašeho interiéru vánoční pohodu a zimní atmosféru.

Deka bude ideální pro odpočinek na pohovce, čtení knihy nebo sledování oblíbených filmů s hrnkem horkého čaje v ruce. Její okouzlující vzor a útulná struktura vytvářejí dokonalé prostředí pro zimní odpoledne a díky univerzálním rozměrům se skvěle hodí jak na postel, tak na pohovku.

Deka je vyrobena z vysoce kvalitního polyesterového materiálu. Je lehká a přitom vysoce odolná, vyniká svou měkkostí a hebkostí na dotek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční deky - vánoční a zimní motivy
Barva: červená
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: