V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční hrníček | BISCOTTO | s rukojetí ve tvaru dortu | 0,3 l | 873329

Kód: 218981
Novinka
Neohodnoceno
165 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objem: 300 ml - Vánoční dekorace a dekorativní ucho - Přírodní kamenina s dobrou tepelnou odolností - Lze mýt v myčce nádobí

Vánoční hrnek na čaj a kávu 400 ml s uchem ve tvaru sušenky

Postava perníčku natrvalo vrostla do symboliky Vánoc. Rozkošný mužíček s matným obličejem a knoflíky je spojován s radostí, smíchem a pohádkovým kouzlem Vánoc. V hrnku HOMLA BISCOTTO dostala podoba takového koláčku ucho, díky němuž nádoba potěší svým vzhledem. Krásně malovaný hrnek má objem 300 ml a rozměry 11 x 9 cm (v x h).

HOMLA BISCOTTO je ideální sváteční hrnek pro podávání kávy, čaje a dalších horkých nápojů. Vypadá skvěle, šíří kolem sebe auru zimy, dárků a nádherného bezstarostného pocitu spojeného s celým obdobím od Ježíška, přes Vánoce až po nový rok. Je to nejen praktický hrnek na každodenní přípravu kávy, ale také nádherná dekorace, která dodá kouzlo svátečním setkáním.

Hrnek je vyroben z přírodní kameniny, která výborně drží teplo. Lze jej mýt v myčce nádobí a používat k ohřevu vychlazeného nápoje v mikrovlnné troubě.
Výrobek je určen pro styk s potravinami. Mytí v myčce nádobí: ANO, ohřev v mikrovlnné troubě: ANO

Postava perníčku natrvalo vrostla do symboliky Vánoc. Roztomilý mužíček s matným obličejem a knoflíky je spojován s radostí, smíchem a pohádkovým kouzlem Vánoc.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční hrníčky a skleničky
Barva: Červená
Design: Vánoční
Druh: Vánoční hrníčky
Materiál: Keramika - Porcelán
Rozměr: Obsah 0,3 L
MY BEST: ANO
Barva: červená
Složení: keramika - porcelán
Obsah: 0,3 L

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: