V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční hrníček | KORIS | s větvičkami a zlatým uchem | 0,45 l | 712784

Kód: 230900
Novinka
Neohodnoceno
279 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elegantní vánoční porcelánový hrnek - Zlaté ucho a jemný vzor větviček s bobulemi - Objem 450 ml ideální pro vaše oblíbené horké nápoje - Doporučujeme ruční mytí

Vánoční hrnek se zlatým uchem 450 ml

Hrnek KORIS zaujme elegancí v tom nejlepším stylu. Jemný vzor zelených větviček a červených bobulí v kombinaci se zlatým uchem vytváří harmonický, sváteční celek, který skvěle doplní vaše vánoční aranžmá v kuchyni, jídelně i na svátečním stole. Díky objemu 450 ml si s tímto hrnkem budete moci vychutnat velkou porci svého oblíbeného nápoje.

Hrnek KORIS bude ideální pro sváteční setkání nebo chvíle odpočinku s šálkem voňavého čaje či kávy. Jeho decentní dekorace vnáší do hrnku jedinečnou slavnostní náladu a zlaté ucho mu dodává eleganci, díky níž se stane také krásným dekorativním prvkem doma i v kanceláři.

Hrnek je pečlivě vyroben z vysoce kvalitního porcelánu. Aby bylo zlacení zachováno v perfektním stavu, umyjte jej ručně. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Do mikrovlnné trouby, myčky nádobí: NE

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční hrníčky a skleničky
Barva: Bílá
Design: Vánoční
Druh: Vánoční hrníčky
Materiál: Keramika - Porcelán
Rozměr: Obsah 0,45 L
Obsah 0,45 L:
Barva: bílá
Složení: keramika - porcelán
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: