V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční hrníček | KORSA | červený se sněhovými vločkami | 0,55 l | 715433

Kód: 234212
Novinka
Neohodnoceno
189 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční zimní ozdoba - Objem: 550 ml - Vyrobeno z vysoce kvalitního porcelánu - Ideální pro podávání horkých nápojů v zimě a během svátků

Vánoční hrnek s tradičním designem červený 550 ml

Hrnek KORSA v sytě červené barvě je skutečnou vánoční klasikou. Jeho intenzivní barva upoutá pozornost a vytvoří hřejivou a útulnou atmosféru při každém svátečním setkání. Hrnek zdobený tradičním bílým vzorem odkazujícím na zimní krajinu vnáší do interiéru veselou náladu a dokonale ladí s ostatními vánočními dekoracemi.

Hrnek KORSA o objemu 550 ml se bude skvěle hodit pro dlouhé zimní večery s horkým čajem, svařeným vínem nebo voňavou kávou. Díky svému klasickému a zároveň svátečnímu designu se bude krásně vyjímat na vánočním stole i jako dekorativní prvek kuchyňské poličky.

Hrnek je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu. Má hladký, lesklý povrch, díky němuž se snadno udržuje v čistotě. Lze jej mýt v myčce nádobí. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Lze používat v mikrovlnné troubě, v myčce nádobí: ANO

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční hrníčky a skleničky
Barva: Červená
Design: Vánoční
Druh: Vánoční hrníčky
Materiál: Keramika - Porcelán
Rozměr: Obsah 0,55 L
Obsah 0,55 L:
Barva: červená
Složení: keramika - porcelán
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: