V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční hrníček | LICOLA | se zlatým uchem | 0,45 l | 712807

Kód: 230903
Novinka
Neohodnoceno
245 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vánoční hrnek s postavičkami z „Louskáčka“ - Zlaté ucho pro elegantní nádech - Objem 450 ml ideální pro vaše oblíbené horké nápoje - Doporučujeme ruční mytí, aby se zachovala estetika zlacení

Vánoční hrnek se zlatým uchem 450 ml

Hrnek LICOLA vnese do vašeho domova kouzlo Vánoc inspirované krásným příběhem „Louskáček“. Zlaté ucho v kombinaci s půvabnými pohádkovými postavičkami vytvoří jedinečnou atmosféru při chvílích odpočinku u kávy, čaje nebo horké čokolády. Díky objemu 450 ml si můžete vychutnat velkou porci svého oblíbeného nápoje.

Hrnek LICOLA je jedinečným doplňkem vaší sbírky vánočního nádobí. Ať už v něm budete podávat nápoj během rodinných setkání, nebo u něj jen tak posedíte v křesle, jeho okouzlující design a elegantní zlaté ucho dodají každému okamžiku příjemnou vánoční náladu.

Hrnek je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu. Kvůli uchu ve zlaté barvě by se měl mýt ručně. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Do mikrovlnné trouby, do myčky nádobí: NE

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční hrníčky a skleničky
Barva: Bílá
Design: Vánoční
Druh: Vánoční hrníčky
Materiál: Keramika - Porcelán
Rozměr: Obsah 0,45 L
Obsah 0,45 L:
Barva: bílá
Složení: keramika - porcelán
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: