V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční hrníček LINKO | se sobem a vánočním stromkem a zlatým uchem | 0,36 l | 708688

Kód: 230606
Novinka
Neohodnoceno
195 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Moderní porcelánový vánoční hrnek - Zlaté ucho kontrastující s industriálním designem sobů a vánočních stromků - Objem 450 ml ideální pro větší porci oblíbeného nápoje
Doporučujeme ruční mytí

Vánoční hrnek 450 ml s designem sobů a vánočních stromků

Hrnek LICOLA originálním způsobem kombinuje industriální design s vkusnou elegancí ucha ve zlaté barvě. Černý vzor sobů a vánočních stromečků na bílém porcelánu působí minimalisticky a zároveň svátečně. Díky velkému objemu 450 ml si do něj můžete připravit velkou porci kávy nebo oblíbeného čaje.

Hrnek LICOLA je ideální, když potřebujete větší porci teplého nápoje během zimních rán a večerů. Jeho moderní design s výraznými prvky a kontrastním zlatým uchem z něj udělá ozdobu nejen doma, ale i v kanceláři.

Hrnek je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu. Vzhledem ke zlaté barvě ucha by se měl mýt ručně. Výrobek je vhodný pro styk s potravinami. Myjte v ruce, nepoužívejte v mikrovlnné troubě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční hrníčky a skleničky
Barva: Bílá
Design: Vánoční
Druh: Vánoční hrníčky
Materiál: Keramika - Porcelán
Rozměr: Obsah 0,36 L
Obsah 0,36 L:
Barva: bílá
Složení: keramika - porcelán
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: