V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční polštář s výplní | BELLY | Vánoční stromky a bambulky šedé | 45x45 cm | 828077

Kód: 210365
Novinka
Neohodnoceno
325 Kč
Skladem - dodání do týdne

Kvalitní vánoční polštář z mikrovlákna s originálním vánočním motivem. Polštář je ideální jako vánoční dekorace do Vašeho bytu. 

Polštář je již včetně vyjímatelné výplně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Malý vánoční povlak na polštářek s vánočními stromky - Dva typy tkaniny příjemné na dotek - Měkká a hřejivá - Ozdobné červené bambulky - Zapínání na diskrétní zip

Povlak na polštářek HOMLA Belly s jedinečným designem promění malé polštářky v ložnici, obývacím pokoji a obýváku v nezbytnou součást vašeho zimního a vánočního interiéru. Vyznačuje se ozdobnými kulatými bambulkami v červené barvě.

Povlak na polštář je příjemný na dotek a hřejivý. Látka na přední straně má výraznou svetrovou strukturu, zadní strana polštáře je nadýchaná a hladká. Za zmínku stojí také způsob všití zipu, jehož tvrdé zoubky nejsou při zapínání povlaku na polštář vůbec v přímém kontaktu s tělem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční polštáře mikrovláknové
Barva: Bílá
Design: Vánoční
Materiál: Mikrovlákno
Rozměr: 45x45 cm
Barva: bílá
Složení: 100 % polyester mikrovlákno
Rozměr: 45x45 cm
Zapínání: zipové
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: