V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční polštář s výplní | KLAUS | dekorativní bílý | 45x45 cm | XM22 978955 Polštář je již včetně vyjímatelné výplně.

Kód: 163755
Neohodnoceno
195 Kč
Skladem - dodání do týdne

Kvalitní vánoční polštář z mikrovlákna s originálním vánočním motivem. Polštář je ideální jako vánoční dekorace do Vašeho bytu. 

Polštář je již včetně vyjímatelné výplně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bílý dekorační povlak na polštář KLAUS je zajímavou vánoční dekorací z kolekce TRADITIONAL CHRISTMAS. Obsahuje výrobky v tradičních vánočních barvách (červená, zelená a bílá) a také zimní potisky a vzory (vánoční stromky, sněhové vločky, sobi).

Bílý povlak na polštář KLAUS má čtvercový tvar o rozměrech 45 × 45 cm a hodí se na většinu dekoračních polštářů. Zdobí ho obrázek hravého malého Santa Clause v červených botách, s červenou čepicí přetaženou přes oči a huňatými stínovanými vousy. Bude se dobře hodit jako dekorace do dětského pokoje i do svátečního obývacího pokoje nebo ložnice. Povlak na polštář je vyroben z polyesteru. Díky tomu si po dlouhou dobu zachová svěží barvy a bude odolný proti vyblednutí a oděru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční polštáře mikrovláknové
Barva: Bílá
Design: Vánoční
Materiál: Mikrovlákno
Rozměr: 45x45 cm
Barva: bílá
Složení: 100% Polyester - mikrovlákno
Rozměr: 45x45 cm
Zapínání: zipové
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: