V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční polštář s výplní | NOEL | Vánoční vzor | 45x45 cm | XM22 937846

Kód: 159359
Neohodnoceno
215 Kč
Skladem - dodání do týdne

Kvalitní vánoční polštář z mikrovlákna s originálním vánočním motivem. Polštář je ideální jako vánoční dekorace do Vašeho bytu. 

Polštář je již včetně vyjímatelné výplně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Slavnostní doplňky jsou jedinečné dekorace, které jsou velmi univerzální a jedinečné - vždyť zdobí domov jen jednou za rok, v tomto kouzelném období. Přestože jsou specifické a výrazné, nemusíme se bát kombinovat je s dalšími prvky aranžmá, které v naší domácnosti hostí denně. Polštář NOEL je rozhodně odrazem typického vánočního designu kolekce TRADITIONAL CHRISTMAS. Díky tlumené barevnosti bude krásnou dekorací, která se hodí ke každému stylu - klasickému i modernímu.

Červené a šedé sněhové vločky a vánoční stromečky, stejně jako jemné vzory, dodávají celé kompozici nevšední kouzlo. Polštář je světlý, díky čemuž typické vánoční motivy ještě krásněji vyniknou. Polštář je o rozměrech 45x45 cm. Povlak na polštář je vyroben z polyesteru, díky čemuž je měkký a příjemný na dotek. Své vlastnosti si zachová po dlouhou dobu. Lze jej mechanicky zpracovávat, avšak při teplotě maximálně 40 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční polštáře mikrovláknové
Barva: Barevná, Bílá
Design: Vánoční
Materiál: Mikrovlákno
Rozměr: 45x45 cm
Barva: bílá
Složení: 100% Polyester - mikrovlákno
Rozměr: 45x45 cm
Zapínání: zipové
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: